fbpx
Pooltime.se
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
Reliable supplier of quality pool and pool roof

Lamelltäckning

LAMELLTÄCKNING

 

Vi erbjuder våra kunder lamelltäckning av absolut högsta kvalité. Du kan välja mellan ovan mark-anordning eller inbyggda lameller i poolen. Lamelltäckningen är klassad som säkerhetstäckning och klarar av att en vuxen person på 80 kg går på täckningen för att rädda ett barn på 20 kg

Förutom att lamelltäckningen är säker för barn så är även lamelltäckningen en ekonomisk investering för din pool eftersom den isolerar bra. Lamellerna innehåller  luftkammare som håller poolvattnet varmt.

Lamelltäckningen manövreras antingen manuellt eller automatiskt och det finns även fjärrkontroll som tillbehör allt för att underlätta för dig som vill ha en stilren pool och vacker utsikt.

top_3
top_1
top_2
lameller-1
lameller-4
lameller-8
lameller-5
lameller-3
lameller-6
lameller-2
lameller-9
lameller-7

Ovanmarksanordning

Ovanmarksanordningen innebär att lamelltäckningen rullas upp på en extern anordning som sitter på poolkanten. Anordningen manövreras manuellt med vev eller automatiskt med nyckel eller fjärrkontroll.

Då lamellerna innehåller en luftkammare flyter de på vattenytan.

aquatop_2
aquatop_3
aquatop_1
aquatop_4
aquatop_5
aquatop_8

Eco Top

Vår grundmodell och en storsäljare på grund av dess konkurrenskraftiga pris. Den är lätt att installera och manövreras med hjälp av inbyggd nyckelomkopplare.

Final_Opbouw_Ecotop_CutOut

Eco Top Solar

Samma populära modell som Eco Top men denna drivs med solceller och ett batteri så man slipper att dra el till anordningen. En helt fristående konstruktion helt enkelt.

Final_Opbouw_TopMoov_CutOut_KleurCorrectie

TopMoov Solar

Ibland vill man frigöra området runt poolen och då är TopMoov Solar den perfekta varianten. Genom att den går på skenor kan man skjuta iväg anordningen när den inte behövs. När det är dags att stänga poolen kan man bara skjuta tillbaka anordningen på sin plats och stänga lamellerna. Produkten drivs med solceller och ett batteri och därmed behövs ingen elinstallation till anordningen.

Top Comfort

En modern och elegant lamelltäckning som placeras på poolens kortsida. Stödet i rostfritt stål med träfinish ger den ett modernt utseende.

Inbyggt Montage

Genom en nyutvecklad lösning kan du nu montera rullen dold inuti poolen. Vid en sådan montering fästs rullen lite under vattenytan och lamellerna matas ut från toppen. Detta är ett utmärkt sätt att dölja rullen och få en vackrare miljö vid poolen.

Inground_1
Inground_6
Inground_3
beach_3
beach_2
beach_6
classic_line

Classic Line

En inbyggd lamelltäckning är den mest klassiska varianten. Classic Line är estetiskt integrerat i en separat utrymme. Du väljer själv vilken slutfinish du vill ha: trä, komposit eller sten. Vi har lösningar för pooler med hög vattennivå med speciella konsoler och styrhjul.

reno_line

Reno Line

Här finns skyddet på botten av poolen. Det ger dig fördelen att kunna använda hela poolen och är en idealisk lösning vid en renovering. Bänken kan bekläs med mosaik eller brickor eller vinylester i valfria färger.

Beach Line

En vackert integrerad lösning i första trappsteget där du skapar en grund vattenzon för barn att leka eller koppla av i.

Gallery