Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Går du i tankarna om att bygga pool i Stockholm?

Ett skönt dopp i sin egna pool i Stockholm, det kan bli er verklighet med oss på Pooltime som er poolåterförsäljare. En pool på tomten kan verkligen förhöja livskvalitén och trädgården. Att ta ett dopp i poolen för att starta dagen på bästa sätt, att låta sina barn bada och ha kul med varandra dom där riktigt varma sommardagarna, eller varför inte bjuda hem gäster på ett poolparty. Ja, anledningarna till varför man anlägger pooler är många. Låt oss på Pooltime få göra denna investering till det bästa! Med vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, våra otroligt kompetenta medarbetare och med våra pooler av väldigt hög kvalitet, kan vi göra installationen av er drömpool till en smidig resa som ni kan njuta av i många år.

Vi är experter på pool i Stockholm

Att bygga en pool på sin tomt är för många en stor investering. Anlitar man oss på Pooltime för er pool i Stockholm, är man i trygga händer av experter. Ta med dig din idé till oss och låt oss skräddarsy ditt poolpaket på det bästa sätt enligt dina önskemål. Vi hjälper dig med din pool i Stockholm med omnejd. Processen är enkel för att bygga en swimmingpool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket med pooltak och värmepump, där även en ungefärlig kostnad för poolentreprenaden specificeras. Genom offerten får man fram ett pris på vad det kostar att bygga poolen genom totalentreprenad, där vår poolbyggare gör ett nyckelfärdigt arbete. Våra duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av att bygga samt installera pool i Stockholm. Vi erbjuder ett brett sortiment pooler att välja mellan för att du ska hitta det bästa för just din tomt och preferenser. Kontakta gärna oss för mer information om utomhuspool eller kostnadsfri rådgivning i Stockholm.

Vilka pooler finns det hos oss?

Idag finns flertalet sätt att bygga pool på och många olika material att välja mellan. Det finns många pooltyper på marknaden och dessa kan indelas i två kategorier. Pooler som levereras i delar och de som levereras som en hel balja. Med pool som levereras i helhet som “hel balja” blir installationen mycket snabbare och man undviker även PVC linerduk i sin pool.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av det miljövänliga materialet Polypropylen som tillhör gruppen thermoplast och har en enormt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler gör. Eftersom polypropylen är ett homogent material kan det inte bildas osmos/ böldpest, som det kan göra i billiga glasfiberpooler som innehåller polyester. Materialet är stryktåligt och därför kan även hundar bada i poolen! Välkommen att läsa mer om våra PP Pooler vänligen se vår poolkatalog.

Läs mer om våra poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i vår webbutik.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Det har under de senaste åren varit en stor efterfrågan på denna typ av pool på marknaden. Vi på Pooltime väljer noggrant våra leverantörer för att livslängden på er pool ska bli så lång som möjligt. Glasfiber är ett väldigt känsligt material och det gör det extra viktigt att välja rätt leverantör.

Anledningen till detta är att billiga glasfiberpooler (av låg kvalitet) som innehåller polyester kan få så kallad böldpest eller osmos, eftersom polyestern sakta släpper genom vatten som fryser på vintern. Det gör att poolen spricker eller möglar på sommaren samt bildar bubblor i ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler.

Kompositpooler innehåller ett nät av kevlar samt kolfiber och det gör poolväggarna flexibla men samtidigt väldigt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och ingen polyester, därmed lämnas det livstids garanti på dessa.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sedan fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och Jackon. Därefter klär man in poolväggen med en liner, som finns att välja i många olika färger. Isopool är ett perfekt val till dom som har svårt att få ner en färdig pool i sin mark.

Oavsett vilken poolmodell man bestämmer sig för, är man välkommen att rådfråga våra säljare inför sitt köp av pool. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för just er tomt!

Läs mer om dessa thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i vår webbutik.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspooler eller även kallade barnpooler finns i olika storlekar. Vad som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark och är en självbärande konstruktion av plåtstomme samt liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller, där man först köper en ovanmarkspool som familjepool som test. Därefter när man har provat på hur det är att ha en pool ovanmark, satsar man oftast på en nedgrävd pool som permanent markpool. Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni i vår webbutik

Kompletta poolpaket

Vi har även tagit fram kompletta paket för att underlätta för kunder. Arbetar man inte med pooler kan det vara svårt att veta allt man faktiskt behöver till en pool eller till dess tillbehör. Som exempel, köper man en poollampa behöver man även en transformator för att den ska fungera.

Poolpaketen är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

070 – 78 22 261

Telefontider:

Mån-Fre: 10:00 till 18:00
Lördag: 11:00 till 14:00

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga pooler själv i Stockholm

  Många kunder väljer att bygga sin pool själv. Då kan det vara bra att veta kostnaden för att bygga en pool. De priser som vi erbjuder för installationen av swimmingpooler är väldigt konkurrenskraftiga och ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta byggnationen av poolen än att göra det själv. Väljer man en expert vet man att allt går rätt till, det går fortare, du kan ägna tiden åt annat, luta dig tillbaka och njut av poolen när den är klar istället. Vid hembesök i Stockholm med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats, för att er offert ska bli så exakt som möjligt. I Stockholm med omnejd arbetar vi med EMAW Gräv AB emaw.se som gör totalentreprenad för våra poolkunder. 
  Man har även chans att ställa frågor man kan ha till dem och sedan är det fritt fram att påbörja bygget av din drömpool.

  Bra att tänka på inför poolbygge i Stockholm

  Även om man inte behöver varken bygglov eller marklov vid poolbygge, i Stockholms stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid poolbygge. Några saker som är bra att fundera på i förväg är:

  • Första steget kan vara att fundera ut poolens placering och vilken storlek samt form som passar bäst för era behov samt trädgård.

  • Sen behöver man bestämma om den ska vara ovan mark eller delvis respektive helt nedgrävd.

  • Kontrollera eventuella ledningar och rördragningar på hemsidan ledningskollen.se. Det är kundens ansvar att kontrollera var ledningarna ligger, för att inte placera poolen där.

  • Prata med andra grannar i området som har byggt pool, om markförhållandena / grundvattens nivån.

  • Fundera på om man har tiden att bygga poolen själv? Eller om man vill ta in delad- eller totalentreprenad.

  • Fundera även på när på året det är bäst för er att börja bygga er pool.

  • Läs om de olika poolkonstruktionerna. Vad de har för för- och nackdelarna

  • Begär en kostnadsfri offert från oss och prata med en poolexpert

  • Boka ett hembesök för din pool i Stockholm

  Tillbehör till er pool i Stockholm

  Hos oss hittar man ett även väldigt brett sortiment med pooltillbehör till er pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt att vara i sin pool, men även mer praktiska sådana. Grundutrustningen för en pool är dels en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar vattnet. Sedan finns det olika tillbehör för att få renare poolvatten. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA för att den inte kan fortplanta sig och därmed krävs 70-80% mindre klor i vattnet. Poolvärmepump behövs för att värma upp poolvattnet till 30 grader, om man vill använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett populärt pooltillbehör som isolerar poolen samtidigt som den förhindrar att smuts eller löv hamnar i poolen.

  Här följer några exempel av de tillbehör vi tillhandahåller i vårt sortiment:

  • Pooluppvärmning

  • Poolskydd

  • Poolrobot & poolvård

  • Jet swim

  • Poolbelysning

  • Kantsten

  • Trappor & poolstege

  • Poolpump & elskåp

  Placeringen av sin pool

  Att placera poolen rätt är av stor betydelse. Inte bara av praktiska skäl som vart ens ledningar går, utan även för att det ska vara optimalt för användningen av er pool. Det är även ett permanent beslut då poolens placering inte går att ändra sen när poolen väl är installerad. Det är en god idé att placera poolen på en bra samlingsplats, men samtidigt inte för nära en utgång från huset. Man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att se poolen lysa upp på vintern från huset är blir en väldigt vacker utsikt. Man vill även kunna ha bra uppsyn om ens barn är i poolen.

  Pooltak

  En annan sak som är bra att tänka på är att ha några meter fria bakom sin pool, ifall man vill ha pooltak. Det många inte tänker på är att pooltaket behöver en plats när den inte täcker ens pool. Detta brukar kallas för pooltakets “parkeringsplats”. Bra att tänka på är att man behöver åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa pooltak, kan det vara bra att ha det i tankarna ifall man vid ett senare tillfälle vill köpa tak till poolen. Det är även bra att inte ha allt för stora träd eller för mycket buskage där man ska ha sin pool. Välj en plats som erbjuder en mer öppen yta om möjligt. Har man heller inget pooltak riskerar man att få mycket löv mm i sin pool. Det kan vara en god idé att i så fall ta bort de största träden. Då kan man i samband med grävningen ta bort de stora rötterna när man ändå håller på. Vid besök av oss kan vi hjälpa er med information samt tips om.

  Hur stor pool i Stockholm ska man välja?

  Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m att rekommendera. Medan större tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekar är idag standard i Sverige och alla pooltak tillverkas just för dessa poolstorlekarna. Att välja en pool som även passar alla behov samt hela familjen är inte alltid lätt. Men att bygga en oas i sin trädgård där man kan fly undan Stockholms varma innerstad är guld värt. Ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller gäster. Något man kan njuta av i många år framöver som även kan höja priset på ens hus i Stockholm.

  Kontakta en poolexpert – Gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom svenska poolbranschen i flera decennier och följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Vilket gör att vi vet fördelar samt nackdelar för de olika pooltyperna och poolkonstruktionerna, detta vill vi gärna dela med oss till våra kunder. På vår hemsida hittar du en massa inspiration och du kan kika på vårt breda sortiment. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på köp av pool- Stockholm. Kontakta våra poolexperter!

  Wasa Kredit – Trygg finansiering

  Vi erbjuder fördelaktiga finanseringslösningar 
  tillsammans med Wasa Kredit

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod