Pooltak

Pooltak

Pooltime erbjuder pooltak från tre olika leverantörer som har sålt sina produkter i tusental i Norden. Pooltaket “Klasik” har sedan 2006 varit en storsäljare i Sverige. 2011 introducerades Dallas som är ett lägre pooltak. 2019 lanserades Casablanca Infinity och 2020 introducerades Sydney som är ett pooltak som endast har skenor på ena sidan. Pooltime erbjuder ett brett utbud av pooltak som passar alla smaker, alltifrån låga pooltak till höga pooltak av kanalplast eller klarplast. 

Våra pooltaksmodeller är byggda för det svenska klimatet och våra poolexperter hjälper gärna till när du ska välja pooltak.

ULTRALÅGA POOLTAK MED SKENA PÅ ENA SIDAN

Pooltaksmodellerna Sydney och Champion är ultralåga pooltak som endast har en skena på ena sidan. Dessa tak är exklusiva och av högsta kvalité. Då man oftast går ner i poolen på ena sidan kan man med denna lösning välja att sätta skenorna på motsatta sidan så man inte ser skenorna när man går ner i poolen. En både enkel och stilren lösning för att undvika skenor.

Se vårt utbud av pooltak nedan eller kontakta oss redan idag för att diskutera vilken lösning som passar bäst för just din pool.

Visar 1–16 av 45 resultat

BARNSÄKRA POOLTAK

Alla våra pooltaksmodeller är godkända som säkerhetstäckning och har låsbara moduler för att låsa obehöriga ute.

Pooltaken ser till att hålla barn och husdjur borta från poolen när man inte är närvarande.

Nedan ser du en video som visar våra pooltak och deras hållbarhet:

FÖRDELAR MED VÅRA POOLTAK

Säkerhet brukar vara en orsak till att man väljer att köpa ett pooltak men det finns även andra orsaker till att skaffa pooltak. Ett Pooltak skyddar vattnet i poolen från föroreningar som smuts, sand, sten, löv och inte minst regnvattnet som förändrar poolens pH värde. Ett pooltak är även ett ekonomiskt alternativ när man ska täcka poolen och nyttja poolen under en längre period. Du kan räkna med att kunna bada i poolen från april till oktober i 28-30 gradigt vatten då pooltaken har en hög isoleringsförmåga.

Läs mer om våra pooltak