Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Bygga och köpa pool - Helsingborg

Ett skönt dopp i sin egna pool i Helsingborg, det kan bli din verklighet med oss på Pooltime som er poolexpert. En pool på tomten kan i hög grad förhöja både livskvalitén, tomten och värdet på huset.

En oas i sin trädgård, där man kan ta ett svalkande dopp en varm sommardag eller en stund för lek samt skoj med sina barn. Varför inte skapa många fina minnen tillsammans på ett poolparty med alla sina vänner och bekanta. Ja, man kan helt enkelt få många roliga dagar med en pool på sin tomt.

Vad du än drömmer om att göra med din pool, kan vi på Pooltime göra denna investering till det som är bäst för dig! Tack vare vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, med våra pooler av otroligt hög kvalité och med våra väldigt kompetenta medarbetare, kan vi göra installationen av er drömpool till det bästa i Helsingborg!

Vi är experter på pool

För många är det en stor investering att bygga en pool på sin tomt. Anlita oss på Pooltime för att vara i trygga händer av experter och för ett konkurrenskraftigt pris, för byggnationen av er pool i Helsingborg. Ta med dig din idé till oss och vi hjälper dig att skräddarsy ditt poolprojekt, enligt dina önskemål. Låt oss vara er poolinstallatör i Helsingborg med omnejd.

Processen är ganska enkel vid byggnation av en pool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket, med pooltak samt värmepump och även ett ungefärligt pris för poolentreprenaden. Genom offerten får du fram ett pris på vad det kommer att kosta att bygga poolen genom totalentreprenad, där vår poolbyggare genomför ett nyckelfärdigt arbete.

Våra duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av byggnation samt installation av pooler i Helsingborg. Vi erbjuder ett stort sortiment av pooler och produkter att välja mellan, för att man ska hitta den bästa poolen samt tillbehören för just sin tomt och preferenser. Välkommen att kontakta oss för mer information och frågor kring pooler eller kostnadsfri rådgivning i Helsingborg.

Hög kvalitet på Pooltimes pooler

På Pooltime arbetar vi enbart med de allra bästa och mest högkvalitativa komponenterna till våra pooler. Vårt mål är att ni, våra kunder, ska kunna njuta av er pool under många år, en hel livstid till och med. Väljer ni en pool hos oss på Pooltime, får ni en säker investering för framtiden.

Vilka pooler hittar du hos oss på Pooltime?

Idag finns det flertalet olika sätt att bygga pool på och många olika material att välja bland. Det finns många olika pooltyper på marknaden och dessa kan man dela in i två kategorier. Pooler som levereras i delar och de som levereras som en “hel balja”. Med en pool som levereras som “hel balja”, går ens installation mycket snabbare och man behöver inte ha PVC linerduk i sin pool.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av ett miljövänligt material som heter Polypropylen och tillhör gruppen thermoplast. Dessa har en enormt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom polypropylen är ett homogent material bildas det inte osmos/ böldpest. Något det kan göra i de billiga glasfiberpoolerna som innehåller polyester. Materialet är väldigt stryktåligt, vilket innebär att även hundar kan bada i poolen! För att läsa mer om våra PP Pooler vänligen se vår poolkatalog.

Läs mer om våra poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i vår webbutik.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Denna typen av pool har det under de senaste åren varit en väldigt stor efterfrågan på marknaden. Vi på Pooltime väljer noggrant våra leverantörer, för att livslängden på er pool ska bli så lång som möjligt. Glasfiber är ett väldigt känsligt material, detta gör att det är extra viktigt att välja rätt leverantör.

Anledningen är att billiga glasfiberpooler (av låg kvalitet) som innehåller polyester, kan få något som heter böldpest eller osmos. Där polyestern sakta släpper igenom vatten som sedan fryser på vintern. Detta gör att ens pool kan spricka och/eller mögla på sommaren samt bilda bubblor på ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas också för kompositpooler.

Kompositpooler innehåller ett nät av kevlar samt kolfiber, det gör poolväggarna flexibla men även otroligt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och inte polyester, därför lämnas det livstids garanti på dessa pooler.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sedan fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och Jackon. Därefter klär man in poolväggen med en liner, som finns att välja i många olika färger. Isopool är ett perfekt val till dom som har svårt att få ner en färdig pool i sin mark.

Oavsett vilken poolmodell man bestämmer sig för, är man välkommen att rådfråga våra säljare inför sitt köp av pool. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för just er tomt!

Här finns mer information om våra thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i vår webbutik.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspool eller även kallade barnpool finns i många olika storlekar. Det som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark, samt är en självbärande konstruktion av plåtstomme och liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller, där man först köper en ovanmarkspool som familjepool, som test. Många som har provat på en pool ovanmark, satsar sedan ofta på en nedgrävd pool som permanent markpool. 

Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni i vår webbutik

Kompletta poolpaket

Vi har tagit fram kompletta poolpaket för att underlätta för våra kunder när man ska köpa pool. Arbetar man inte med pooler, kan det vara svårt att veta vilka produkter man faktiskt behöver till poolen eller till tillbehören. Som exempelvis, köper man poolbelysning behöver man även en transformator till belysningen.

Våra poolpaket är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

010 – 206 70 60

Telefontider:

Mån-Fre: 10:00 till 18:00
Lördag: 11:00 till 14:00

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga poolen själv i Helsingborg

  Det är många kunder som väljer att sköta bygget av sin pool på egen hand. Då kan det vara väldigt bra att veta kostnaden för byggnationen av poolen. De priser som vi erbjuder för installationen av pooler är väldigt konkurrenskraftiga. Ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta bygget av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en poolexpert vet man att allt går rätt till, det går fortare, du kan lägga tid på annat istället, luta dig tillbaka och njut av din pool när den är klar. Vid hembesök i Helsingborg med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats, detta för att offerten ska bli så exakt som möjligt. Det är även ett perfekt tillfälle att ställa frågor till dem, som man kan undra över innan bygget. Sedan är det fritt fram att börja gräva och påbörja byggnationen av sin drömpool.

  Bra att fundera på, inför ert poolbygge i Helsingborg

  Även om det oftast inte krävs varken bygglov eller marklov vid byggnation av pool, i Helsingborgs stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid byggnation av pool. Några saker som är bra att fundera över innan bygget är:

  • Första steget kan vara att fundera ut poolens placering i trädgården, samt vilken storlek och form som passar bäst för er.

  • Sen behöver man avgöra om poolen ska vara delvis respektive helt nedgrävd eller ovan mark.

  • Kontrollera eventuella ledningar och rördragningar för er tomt på hemsidan ledningskollen.se. Det är kundens som har ansvaret att kontrollera var ledningarna ligger. Detta för att man behöver vetskapen om vart man inte kan placera poolen.

  • Prata med era grannar i området som har byggt pool. Det är bra att känna till hur markförhållandena och grundvattens nivån är.

  • Fundera på om man har tiden samt orken att bygga poolen själv? Det kan vara bättre att ta in delad- eller totalentreprenad.

  • Fundera även på när under året det är bäst för er att påbörja bygget av poolen.

  • Läs om de olika poolkonstruktionerna. Vilka för- och nackdelarna de har.

  • Begär en kostnadsfri offert från oss på Pooltime och prata med vår poolexpert.

  • Boka ett hembesök av oss innan du ska köpa pool i Helsingborg

   

  Tillbehör till pooler i Helsingborg

  Hos oss hittar man ett även väldigt stort sortiment med pooltillbehör i vår butik på nätet, med produkter man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt i sin pool eller mer praktiska tillbehör.

  Grundutrustningen för en pool är bland annat en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar vattnet. Det finns även diverse olika tillbehör för att göra ditt poolvatten renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA, för att den inte kan fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Poolvärmepump behövs om man vill värma upp sitt poolvatten till 30 grader, på så sätt kan man använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett väldigt populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts eller löv hamnar i sin pool och skyddar även barn samt djur från att trilla ner i poolen.

  Några av våra pooltillbehör från vårt sortiment:

  • Jet swim

  • Pool & spa kemikalier

  • Poolrobot & poolvård

  • Vattenrening

  • Poolpump & elskåp

  • Poolbelysning

  • Kantsten

  • Skimmer & inlopp

   Placeringen av sin pool

  Att placera poolen rätt är viktigt. Inte bara av praktiska skäl, som vart tomtens ledningar går, utan även för att det ska vara mest gynnsam vid användningen av poolen. Det är även ett permanent beslut, då poolens placering inte går att ändra på sen när poolen är installerad och klar.

  Det är en god idé att placera sin pool på en bra samlingsplats på tomten. Men inte för nära en utgång från huset, man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att kunna se sin pool är för många en njutning och vacker syn. Majoriteten av människor mår bra av att vara nära vatten och att se när det blå vattnet glittrar i poolen är något man inte blir trött på. Man vill även ha bra uppsyn om man har barn som är i poolen.

  Pooltak

  En annan sak som är bra att tänka på är att ha några meter som är fria bakom poolen, ifall man vill ha ett pooltak. Det många inte tänker på, är att pooltaket behöver en egen plats när den inte täcker poolen. Man brukar kalla detta för pooltakets “parkeringsplats”.

  Man behöver också åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att man ska kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa ett pooltak, kan det vara bra att ha det i åtanke ifall man vid ett senare tillfälle skulle ångra sig och vill köpa tak till poolen.

  Säkerhet brukar vara en vanlig orsak till att man väljer att köpa pooltaket, men det finns även andra orsaker. Pooltak skyddar vattnet i poolen från föroreningar som sand, smuts, sten, löv och inte minst regnvatten, som förändrar poolens pH värde.

  Ett pooltak är också ett bra ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man bada i poolen under en längre period, man förlänger badsäsongen. Då kan man räkna med att bada i sin pool från april till oktober i 28-30 graders varmt vatten, pooltak har nämligen en hög isoleringsförmåga.

  Hur stor pool ska man välja?

  Grundregeln säger, har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m att rekommendera. Medan större tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekarna är idag standard och pooltaken tillverkas för dessa poolstorlekarna.

  Att välja en pool som passar alla ens behov och hela familjen, är inte det lättaste. Men att bygga en oas i trädgården, där man kan fly undan Helsingborgs varma innerstad är verkligen guld värt.

  Ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller gäster. Något man kan njuta av i många år framöver och som även kan höja priset på sitt hus i Helsingborg.

  Kontakta vår poolexpert för gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom den svenska poolbranschen i flera decennier och har noga följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Det gör att vi är väldigt insatta i vilka fördelar samt nackdelar det finns mellan de olika pooltyperna och poolkonstruktionerna. Dessa erfarenheter delar vi gärna med oss till våra kunder när man är intresserad av att köpa pool av oss på Pooltime.

  På vår hemsida hittar du mycket inspiration och du kan se vårt breda sortiment av pooler samt alla tillbehör. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på att köpa pool av oss i Helsingborg. Kontakta våra poolexperter!

  Wasa Kredit – Trygg finansiering

  Vi erbjuder fördelaktiga finanseringslösningar 
  tillsammans med Wasa Kredit

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod