Poolskydd

Poolskyddet är ett av de viktigaste tillbehören till poolen. Vi levererar en smidig, lättanvänd och säker pooltäckning. Ni får en längre badsäsong och det går mycket snabbare att ta sig ner i poolen för att ha kul. Vattnet blir både varmare och renare. Med rätt poolöverdrag lönar det sig i längden- både ekonomiskt och att det är smidigare att ta sig ner i poolen. Det finns flera olika typer av upprullningsanordning och färg, om du känner dig osäker så kan vi hjälpa till att vägleda dig i ditt val.

Vilka poolskydd/poolöverdrag finns det att välja mellan?

Bland populära poolskydd finns säkerhetstäckningen roll-top där man har en persenning över poolen som bärs upp av aluminiumstänger. Genom att veva längst med långsidan rullas poolskyddet upp. Rolltop är en säker poolöverdrag.

Lamelltäckning är en automatiskt poolskydd som består av PVC eller PC lameller innehållande luft. Dessa rullas ut på vattnet med hjälp av en motor och bärs upp av lyftkraften. Lamellerna finns i olika färger, precis som upprullningen kan placeras ovanmark eller nersänkt i poolen. Läs mer om lameller. 

Vinterplåtar består av varmgalvaniserade plåtar som tål klimatets påverkan. Ett säkert poolskydd över vintern!

Välkommen in till Pooltime!