Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Bygga pool i Sundsvall

Ett skönt dopp i din egna pool i Sundsvall, det kan bli verklighet med oss på Pooltime som er poolåterförsäljare. Vi på Pooltime har under våra många år i branschen samlat på oss enormt mycket erfarenhet när det kommer till pooler. Vi vet vilka pooler som håller hög kvalitet för att man ska kunna njuta av sin pool i många år och våra experter står er till tjänst med byggnationen av er pool.

En pool på tomten kan verkligen förhöja både livskvalitén, trädgården och värdet på huset. En oas i trädgården där man kan ta ett svalkande dopp en riktigt varm sommardag eller en stund för lek och skoj för sina barn. Varför inte ha ett poolparty med alla sina vänner och bekanta, där man kan skapa många fina minnen tillsammans.

Oavsett vad du vill ha din pool till, kan vi på Pooltime göra denna investering till det bästa för dig! Med vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, med våra pooler av väldigt hög kvalitet och våra otroligt kompetenta medarbetare, kan vi göra installationen av er drömpool till det bästa i Sundsvall!

Vi är experter på pool i Sundsvall

Det kan vara en stor investering att bygga en pool på sin tomt. Anlita oss på Pooltime för att vara i trygga händer av experter, för er byggnationen av pool i Sundsvall. Ta med dig din idé till oss och vi hjälper dig att skräddarsy ditt poolpaket, enligt dina önskemål. Låt oss vara er poolinstallatör i Sundsvall med omnejd.

Processen är relativt enkel vid installation av en pool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket med pooltak, värmepump och även en ungefärlig kostnad för poolentreprenaden. Genom offerten får man fram ett pris på vad det kostar att bygga poolen genom totalentreprenad och vår poolbyggare genomför ett nyckelfärdigt arbete.

Våra duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av att bygga pool i Sundsvall. Vi erbjuder ett stort urval av pooler att välja bland, för att man ska hitta den bästa poolen för just sin tomt och preferenser. Välkommen att kontakta oss för mer information om pooler eller kostnadsfri rådgivning i Sundsvall.

Hög kvalitet på Pooltimes pooler

På Pooltime arbetar vi enbart med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna till våra pooler. Vi vill att ni ska kunna njuta av er pool under många år framöver, en hel livstid till och med. Väljer ni en pool hos oss får ni en säker investering för framtiden.

Vilka pooler finns det hos oss på Pooltime?

Idag finns det många olika sätt att bygga pool på och många olika material att välja mellan. Det finns många olika sorters pooltyper på marknaden och dessa kan man dela in i två kategorier. Pooler som levereras i delar och de som levereras som en “hel balja”. Med pool som levereras som “hel balja”, går installationen mycket fortare och man behöver inte ha PVC linerduk i poolen.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av ett miljövänligt material som heter Polypropylen och tillhör gruppen thermoplast. Dessa har en otroligt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom polypropylen är ett homogent material kan det inte bildas osmos/ böldpest. Vilket det kan göra i de billiga glasfiberpoolerna som innehåller polyester. Materialet är väldigt stryktåligt, vilket innebär att även hundar kan bada i dessa pooler! För att läsa mer om våra PP Pooler vänligen se vår poolkatalog.

Läs mer om våra poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i vår webbutik.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Denna typen av pool har det under de senaste åren varit en väldigt stor efterfrågan på. Vi på Pooltime väljer noggrant våra leverantörer, för att livslängden på er pool ska bli så lång som möjligt. Glasfiber är ett väldigt känsligt material, vilket gör det extra viktigt att välja rätt leverantör som har pooler av hög kvalitet.

Anledningen till detta är att billiga glasfiberpooler (av låg kvalitet) som innehåller polyester, kan få något som kallas böldpest eller osmos. Då polyestern sakta släpper igenom vatten som fryser på vintern. Det gör att pooler kan spricka eller mögla på sommaren, men även bilda bubblor i ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler.

Kompositpooler innehåller ett nät av kevlar och kolfiber, det gör poolväggarna flexibla men samtidigt otroligt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och ingen polyester, därför är det livstids garanti på dessa pooler.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sedan fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och Jackon. Därefter bekläs poolväggen med en liner som finns i många olika färger. Isopool är ett perfekt alternativ till dom som har svårt att få ner en färdig pool i marken.

Oavsett vilken poolmodell man bestämmer sig för eller är intresserad av, är man välkommen att rådfråga våra säljare inför sitt pool-köp. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för er tomt!

Läs mer om thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i vår webbutik.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspooler eller även kallade barnpooler finns i många storlekar. Vad som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark och är en självbärande konstruktion av plåtstomme samt liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller, där man först köper en ovanmarkspool som familjepool för att prova på egen pool. Många som har provat på hur det är att ha en pool ovanmark, satsar ofta sedan på en nedgrävd pool som permanent markpool. 

Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni i webbutiken.

 

Kompletta poolpaket

Vi har även tagit fram kompletta paket, för att underlätta för våra kunder. Vilka produkter man faktiskt behöver till sin pool eller till dess tillbehör, är det inte lätt att veta om man inte är en expert. Som exempelvis, köper man en poollampa behöver man även en transformator till den.

Poolpaketen är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

010 – 206 70 60

Telefontider:

Mån-Fre: 10:00 till 18:00
Lördag: 11:00 till 14:00

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga pool på egen hand i Sundsvall

  Det är många kunder som väljer att bygga poolen själv. Då kan det vara bra att veta kostnaden för bygget av en pool. De priser som vi erbjuder för installation av pool är väldigt konkurrenskraftiga och ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta bygget av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en expert vet man att allt går rätt till, det går snabbare, du kan lägga tid på annat, luta dig tillbaka och njut av poolen istället när den är klar. Vid hembesök i Sundsvall med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats, för att offerten ska bli så exakt som möjligt. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor till dem, som man undra över innan bygget. Sedan är det fritt fram att påbörja bygget av er drömpool.

  Bra att fundera på inför ert poolbygge i Sundsvall

  Även om man oftast inte behöver varken bygglov eller marklov vid bygge av sin pool, i Sundsvalls stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid poolbygge. Några saker som är bra att fundera på innan är:

  • Till en början kan det vara bra att fundera ut poolens placering på tomten, samt vilken storlek och form som passar bäst för era behov.

  • Sen behöver man bestämma om den ska vara delvis respektive helt nedgrävd eller ovan mark.

  • Kontrollera eventuella ledningar och rördragningar för er trädgård på hemsidan ledningskollen.se. Det är kundens som har ansvar för att kontrollera var ledningarna ligger, för att man ska veta vart man inte kan placera poolen.

  • Prata med dina grannar i området som har byggt egen pool. Det är bra att känna till hur markförhållandena och grundvattens nivån är där ni bor.

  • Fundera på om man har tiden och/eller orken att bygga poolen själv? Eller om man vill ta in delad- eller totalentreprenad.

  • En annan sak man kan fundera på är även när på året det är bäst för er att påbörja bygget av er pool.

  • Läs om de olika poolkonstruktionerna som finns. Vilka för- och nackdelarna är för er.

  • Begär en kostnadsfri offert från oss på Pooltime och prata med vår poolexpert

  • Boka ett hembesök för din pool i Sundsvall

   

  Tillbehör för er pool i Sundsvall

  Hos oss hittar man ett väldigt brett sortiment med pooltillbehör, som man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt att vara i sin pool eller mer praktiska tillbehör.

  Grundutrustningen för en pool är dels en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar. Sedan finns det diverse olika tillbehör att välja för att göra poolvattnet renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA för att den inte kan fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Poolvärmepump behövs om man vill värma upp poolvattnet till 30 grader, vilket gör att man kan använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts eller löv hamnar i poolen och skyddar även barn samt djur från att trilla i ner poolen.

   

  Här följer några exempel av de tillbehör vi har i vårt sortiment:

  • Poolpump & elskåp

  • Pool & spa kemikalier

  • Vattenrening

  • Poolbelysning

  • Kantsten

  • Pooluppvärmning

  • Skimmer & inlopp

  • Trappor & poolstege

   

  Poolens trappa

  Poolens trappa ska alltid sitta i den ändan som är närmast huset / uteplatsen / altanen. Man ska även fundera på var solen går upp och ner. Detta för att man ska få solen i ansiktet istället för ryggen. För en mindre pool på 3 x 6 m är hörntrappa, rund hörntrappa eller hörntrappa med sittbänk att rekommendera, för att man ska kunna använda hela poolens längd.

  För en större pool på 4 x 8 m är helgaveltrappa eller hörntrappa med sittbänk att föredra. Man kan då sitta vid helgaveltrappan, samtidigt som man kan gå ner i poolen. På senare år är det dock många som har valt hörntrappa med sittbänk istället, eftersom helgaveltrappa tar 1,2 m från poolens längd.

   

  Pooltak

  Något annat som är bra att tänka på är att ha några meter fria bakom sin pool, ifall man vill ha pooltak. Det många inte tänker på är att pooltaket behöver en plats när den inte täcker ens pool. Detta brukar kallas “parkeringsplats” för pooltaket.

  Bra att tänka på är att man behöver åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa pooltak, kan det vara bra att ha det i tankarna ifall man vid ett senare tillfälle vill köpa tak till poolen.

  Säkerhet är en av de vanligaste orsakerna till att man väljer att köpa ett pooltak, men det finns även andra anledningar till att skaffa ett pooltak. Pooltak skyddar vattnet i pooler från föroreningar såsom sand, sten, smuts, löv och inte minst regnvattnet som förändrar poolens pH värde.

  Ett pooltak är även ett bra ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man nyttja poolen under en längre period samt förlänger badsäsongen. Då kan man räkna med att kunna bada i poolen från april till oktober i 28-30 graders vatten, då pooltak har en hög isoleringsförmåga.

   

  Hur stor pool i Sundsvall ska man välja?

  Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m rekommenderad. Medan stora tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekar är idag standard och pooltak tillverkas för dessa poolstorlekarna.

  Att välja en pool som även passar alla behov samt hela familjen är inte alltid lätt. Börja med att fundera över er huvudsakliga anledning till att installera en pool. Oavsett blir det ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller vänner. Något man kan njuta av i många år framöver och skapa fina minnen, som även kan höja priset på ens hus i Sundsvall.

   

  Kontakta vår poolexpert för gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom svenska poolbranschen i flera decennier och har följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Detta har medfört att vi vet fördelarna samt nackdelarna mellan de olika pooltyperna och poolkonstruktionerna. Denna erfarenhet delar vi gärna med oss till våra kunder.

  Via vår hemsida kan du titta på mängder av inspiration och du kan spana på vårt breda sortiment av pooler samt tillbehör. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på köp av pool av oss i Sundsvall. Kontakta våra poolexperter!

   

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod