Pooltakstillbehör

Under denna kategori listar vi pooltakstillbehör såsom extra skenor, motorstyrning till pooltak samt diverse tillbehör som kan behövas till ditt pooltak.

Showing all 8 results

Extra skenor till pooltak

Till Albixon pooltak (Klasik, Smart, Dallas, Infinity) ingår skenor som är lika långa som själva pooltaket. För att kunna skjuta undan pooltaket bort från poolområdet krävs extra skenor till pooltaket. Vanligtvis är en modul ca 220cm lång för standardpooltak därför finns extra skenor i tre olika längder: 250cm (då har man 30 cm bakom poolen för att kunna gå runt), 280cm (då har man 60 cm bakom poolen för att gå runt) eller 323cm (för att ha ca 1m bakom poolen). Extra skenorna levereras i par. Fördelen är alltid att köpa extra skenorna till ditt pooltak i samband med pooltaket. Då läggs extra skenorna på pooltakets box och man slipper dyra extra fraktkostnader.

Till Nivokit pooltak i box (KITxxx) ingår 3m extra skenor som standard. Vill man ha ytterligare extra skenor så finns dock dessa att köpa extra i längder 250cm eller 300cm.

Elektrisk Solcellsdriven motorstyrning till pooltak

Ville du ha en hjälpreda för ditt pooltak? Vi introducerar MOOVER. Det är ett automatiskt solcellsdriven elmotor som gör det enklare för dig att öppna och stänga ditt tak. MOOVER styrs via en fjärrkontroll och laddas med hjälp av solceller. Ifall det soliga vädret är dåligt, anslut helt enkelt MOOVER till elnätet. Under ideella förhållanden kommer en laddning att räcka hela sommarsäsongen utan laddning.