Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Bygga pool i Örebro

Ett skönt dopp i sin egna pool i Örebro, detta kan bli er verklighet med oss på Pooltime. En pool på tomten kan verkligen förhöja både livskvalitén, trädgården och värdet på huset. En oas i trädgården där man kan ta ett svalkande dopp en riktigt varm sommardag eller en stund för lek och skoj med sina barn som skapar många fina minnen tillsammans. En pool är även ett utmärkt sätt att komma i bättre form. Utöva regelbunden simträning utan att trängas med andra.

Oavsett vad du vill ha din pool till kan vi på Pooltime göra denna investering till det bästa för dig! Med vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, våra pooler av väldigt hög kvalitet och våra otroligt kompetenta medarbetare, kan vi hjälpa er göra byggnationen av er drömpool till det bästa i Örebro!

 

Vi är experter på pool i Örebro

Det är för många en stor investering att bygga en egen pool på sin trädgård. Anlita oss på Pooltime för att vara i trygga händer av experter, för er installation av pool i Örebro. Ta med dig din idé till oss och vi hjälper dig att skräddarsy din pool, enligt dina önskemål. Låt oss vara er poolinstallatör i Örebro med omnejd.

Processen är relativt enkel vid byggnation av en pool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket med pooltak samt värmepump och även en ungefärlig kostnad för poolentreprenaden. Genom offerten får man fram ett pris på vad det kostar att bygga poolen genom totalentreprenad, där vår poolbyggare genomför ett nyckelfärdigt arbete.

Våra duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av att bygga samt installera pool i Norrköping. Vi erbjuder ett stort urval av pooler att välja bland, för att man ska hitta den bästa poolen för just sin tomt och preferenser. Välkommen att ta kontakt med oss för mer information eller råd om pooler i Örebro.

 

Hög kvalitet på våra pooler

Vi på Pooltime arbetar enbart med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna till våra pooler. Vi vill att ni ska kunna njuta av er pool under väldigt många år framöver, en hel livstid till och med. Väljer ni en pool hos oss får ni en säker investering för framtiden och professionell installation av experter.

Vilka pooler finns det hos oss på Pooltime?

Det finns många olika sätt att bygga pool på och många olika material att välja mellan. Idag finns det många olika pooltyper på marknaden och dessa pooltyper kan man dela in i två kategorier.

Pooler som levereras i delar och de som levereras som en “hel balja”. Med pool som levereras som “hel balja”, går installationen mycket snabbare och man behöver inte ha PVC linerduk i sin pool.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av ett miljövänligt material som heter Polypropylen och tillhör gruppen thermoplast. Dessa pooler har en otroligt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom polypropylen är ett homogent material bildas det inte osmos/ böldpest. Vilket det kan göra i de billiga glasfiberpoolerna som innehåller polyester.

Materialet är väldigt stryktåligt och detta innebär att även hundar kan bada i poolen! Läs mer om våra PP Pooler och titta i vår poolkatalog.

Mer information om våra poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i vår webbutik.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Denna typen av pool har det under de senaste åren varit en väldigt stor efterfrågan på. Vi på Pooltime väljer noggrant ut våra leverantörer, för att livslängden på er pool ska bli så lång som det bara går. Glasfiber är ett väldigt känsligt material, vilket gör det extra viktigt att välja rätt leverantör.

Om man köper en billig glasfiberpool (av låg kvalitet) som innehåller polyester kan man få något som heter böldpest eller osmos. Då släpper polyestern sakta igenom vatten som fryser på vintern. Det gör att pooler kan spricka eller mögla på sommaren samt bilda bubblor i ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler.

Kompositpooler innehåller ett nät av kevlar samt kolfiber, detta gör poolväggarna flexibla men samtidigt extremt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och ingen polyester, därför är det livstids garanti på dessa pooler.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sedan fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och från Jackon. Därefter bekläs poolväggen med en liner som finns i många olika färger. Isopool är ett perfekt alternativ till de som har svårt att få ner en färdig pool i sin mark.

Oavsett vilken poolmodell man bestämmer väljer, är man välkommen att kontakta och rådfråga våra säljare inför sitt pool-köp. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för er trädgård!

Mer information om våra thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i webbutiken.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspooler eller även kallade barnpooler finns i många storlekar. Vad som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark. De är även en självbärande konstruktion av plåtstomme och liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller. Man köper först en ovanmarkspool som familjepool för att testa på pool. Många som har provat på hur det är att ha en pool ovanmark, satsar sedan ofta på en nedgrävd pool som permanent markpool. Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni här i webbutiken.

Kompletta poolpaket

Vi har även tagit fram kompletta poolpaket för att underlätta för er kunder. Arbetar man inte med pooler kan det vara svårt att veta vilka produkter man faktiskt behöver till sin pool eller tillbehör. Som exempelvis, köper man en poolbelysning behöver man även en transformator till den.

Poolpaketen är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

 

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

010 – 206 70 60

Telefontider:

Mån-Fre: 10:00 till 18:00
Lördag: 11:00 till 14:00
Söndag: Stängt

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga pool på egen hand i Örebro

  Det är många kunder som väljer att bygga sina pooler själv. Då kan det vara till en fördel att veta kostnaden för att bygga poolen. De priser som vi erbjuder för installationen av pooler är väldigt konkurrenskraftiga och ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta byggnationen av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en poolexpert vet man att allt går rätt till, det går fortare, du kan lägga tid på annat istället, luta dig tillbaka och njut av poolen när den är klar. Vid hembesök i Örebro med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats. Detta för att vi vill att offerten ska bli så exakt som möjligt. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor som man kan undra över innan bygget. Sedan är det fritt fram att påbörja bygget av drömpoolen.

   

  Bra att tänka på inför ert poolbygge i Örebro

  Även om man oftast inte behöver varken bygglov eller marklov vid installation av pool, i Örebro stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid poolbygge. Några saker som är bra att fundera på innan bygget av pool är:

  • Något som är bra att fundera på är poolens placering på tomten, samt vilken storlek och form som passar bäst för era behov.

  • Man behöver även bestämma om den ska vara delvis respektive helt nedgrävd eller ovan mark.

  • Kontrollera eventuella ledningar och rördragningar på hemsidan ledningskollen.se. Det är kundens som ansvarar för att kontrollera var ledningarna ligger. För att man ska veta vart man inte kan placera poolen.

  • Prata med grannarna i området som har byggt pool. Det är bra att känna till hur markförhållandena och grundvattens nivån är.

  • Fundera på om man har tiden samt orken att bygga pool själv? Eller om man vill ta in delad- eller totalentreprenad.

  • Bra att tänka på är även när på året det är bäst för er att påbörja bygget av er pool.

  • Läs om de olika poolkonstruktionerna, vad har de för för- och nackdelarna.

  • Begär en kostnadsfri offert från oss och prata med vår poolexpert

  • Boka ett hembesök för din pool i Örebro.

   

  Tillbehör till er pool i Örebro

  Hos oss hittar man ett även väldigt brett sortiment med pooltillbehör som man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt att vara i sin pool eller mer praktiska sådana.

  Grundutrustningen för en pool är dels en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar vattnet. Sedan finns det diverse olika tillbehör för att göra poolvattnet renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA för att den inte kan fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Poolvärmepump behövs om man vill värma upp poolvattnet till 30 grader, på så sätt kan man använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts eller löv hamnar i poolen och skyddar även barn samt djur från att trilla i poolen.

   

  Här följer några exempel av de tillbehör vi tillhandahåller i vårt sortiment:

  • Pooluppvärmning

  • Poolduk – liner

  • Poolrobot & poolvård

  • Vattenrening

  • Poolbelysning

  • Kantsten

  • Skimmer & inlopp

  • Poolpump & elskåp

   

  Placering av poolen

  Att placera poolen rätt är av stor betydelse. Inte bara av praktiska skäl, som vart ens ledningar går, utan även för att det ska vara optimalt för användningen av poolen. Det är även ett permanent beslut då poolens placering inte går att ändra sen när poolen är installerad.

  Det är en god idé att placera poolen på en bra samlingsplats. Dock inte för nära en utgång från huset, man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att kunna se sin pool är för många en njutning. De flesta människor mår bra av att vara nära vatten och att se när det blå vattnet glittrar i poolen på sommaren är något man inte tröttnar på. Man vill även kunna ha bra uppsyn om ens barn är i poolen.

   

  Pooltak

  En annan sak som är bra att tänka på är att ha några meter fria bakom sin pool, ifall man vill ha pooltak. Det många inte tänker på är att pooltaket behöver en plats när den inte täcker ens pool. Detta brukar kallas för pooltakets “parkeringsplats”.

  Bra att tänka på är att man behöver åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa pooltak, kan det vara bra att ha det i tankarna ifall man vid ett senare tillfälle vill köpa tak till poolen.

  Säkerhet brukar vara en vanlig orsak till att man väljer att köpa ett pooltak, men det finns även andra orsaker till att skaffa ett pooltak. Pooltak skyddar vattnet i pooler från föroreningar såsom sand, sten, smuts, löv och inte minst regnvattnet som förändrar poolens pH värde.

  Ett pooltak är även ett bra ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man nyttja poolen under en längre period samt förlänger badsäsongen. Då kan man räkna med att kunna bada i poolen från april till oktober i 28-30 graders vatten, då pooltak har en hög isoleringsförmåga.

   

  Hur stor pool i Örebro ska man välja?

  Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m rekommenderad. Medan stora tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekar är idag standard och alla pooltak tillverkas för dessa poolstorlekarna.

  Att välja en pool som även passar alla behov samt hela familjen är inte alltid lätt. Ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller kanske gäster. Något man kan njuta av i många år framöver och skapa fina minnen, som även kan höja priset på ens hus i Örebro.

   

  Kontakta vår poolexpert och få gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom svenska poolbranschen i flera decennier och har följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Det gör att vi vet fördelarna samt nackdelarna mellan olika pooltyper och poolkonstruktioner. Våra erfarenheter delar vi gärna med oss till våra kunder.

  Via vår hemsida hittar du mängder av inspiration och du kan kika på vårt breda sortiment av pooler samt tillbehör. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på köp av pool av oss i Örebro. Kontakta våra poolexperter!

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod