Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Bygga pool Norrköping

Ett skönt dopp i din egna pool i Norrköping, detta kan bli verklighet med oss på Pooltime. En pool på tomten kan verkligen förhöja både livskvalitén, trädgården och värdet på huset. En oas i trädgården där man kan ta ett svalkande dopp en riktigt varm sommardag eller en stund för lek och skoj för sina barn. Varför inte ha ett poolparty med alla sina vänner och bekanta, där man kan skapa många fina minnen tillsammans.

Oavsett vad du vill ha din pool till kan vi på Pooltime få göra denna investering till det bästa för dig! Med vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, med våra pooler av väldigt hög kvalitet och våra otroligt kompetenta medarbetare, kan vi göra installationen av er drömpool till det bästa i Norrköping!

Vi är experter på pool i Norrköping

Det kan vara en stor investering att bygga en pool på sin tomt. Anlita oss på Pooltime för att vara i trygga händer av experter, för er byggnationen av pool i Norrköping. Ta med dig din idé till oss och så hjälper vi dig att skräddarsy ditt poolpaket, enligt dina önskemål. Låt oss vara er poolinstallatör i Norrköping med omnejd.

Processen är relativt enkel vid byggnation av en pool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket med pooltak samt värmepump och även en ungefärlig kostnad för poolentreprenaden. Genom offerten får man fram ett pris på vad det kostar att bygga poolen genom totalentreprenad, där vår poolbyggare genomför ett nyckelfärdigt arbete.

Våra duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av att bygga samt installera pool i Norrköping. Vi erbjuder ett stort urval av pooler att välja bland, för att man ska hitta den bästa poolen för just sin tomt och preferenser. Välkommen att kontakta oss för mer information om pooler eller kostnadsfri rådgivning i Norrköping.

Hög kvalitet på Pooltimes pooler

På Pooltime arbetar vi enbart med de bästa och mest högkvalitativa komponenterna till våra pooler. Vi vill att ni ska kunna njuta av er pool under många år framöver, en hel livstid till och med. Väljer ni en pool hos oss får ni en säker investering för framtiden.

Vilka pooler finns det hos oss på Pooltime?

Idag finns det många olika sätt att bygga pool på och många olika material att välja mellan. Det finns många olika pooltyper på marknaden och dessa kan man dela in i två kategorier. Pooler som levereras i delar och de som levereras som en “hel balja”. Med pool som levereras som “hel balja”, går installationen mycket fortare och man behöver inte ha PVC linerduk i poolen.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av ett miljövänligt material som heter Polypropylen och tillhör gruppen thermoplast. Dessa har en otroligt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom polypropylen är ett homogent material kan det inte bildas osmos/ böldpest. Vilket det kan göra i de billiga glasfiberpoolerna som innehåller polyester. Materialet är väldigt stryktåligt, vilket innebär att även hundar kan bada i poolen! För att läsa mer om våra PP Pooler vänligen kika i vår poolkatalog.

Läs mer om poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i webbutiken.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Denna typen av pool har det under de senaste åren varit en väldigt stor efterfrågan på marknaden. Vi på Pooltime väljer noggrant våra leverantörer, för att livslängden på er pool ska bli så lång som möjligt. Glasfiber är ett väldigt känsligt material, vilket gör det extra viktigt att välja rätt leverantör.

Anledningen till detta är att billiga glasfiberpooler (av låg kvalitet) som innehåller polyester kan få något som heter böldpest eller osmos. Då polyestern sakta släpper igenom vatten som fryser på vintern. Det gör att pooler kan spricka eller mögla på sommaren samt bilda bubblor i ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler.

Kompositpooler innehåller ett nät av kevlar samt kolfiber, det gör poolväggarna flexibla men samtidigt otroligt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och ingen polyester, därför är det livstids garanti på dessa pooler.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sen fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och från Jackon. Därefter bekläs poolväggen med en liner som finns i olika färger. Isopool är ett perfekt alternativ till dom som har svårt att få ner en färdig pool i marken.

Oavsett vilken poolmodell man bestämmer sig för, är man välkommen att rådfråga våra säljare inför sitt pool-köp. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för er tomt!

Läs mer om våra thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i vår webbutik.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspooler eller även kallade barnpooler finns i många storlekar. Vad som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark, samt är en självbärande konstruktion av plåtstomme och liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller, där man först köper en ovanmarkspool som familjepool som test. Många som har provat på hur det är att ha en pool ovanmark, satsar ofta sedan på en nedgrävd pool som permanent markpool.

Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni i webbutiken.

Kompletta poolpaket- för att underlätta för er

Vi har även tagit fram kompletta poolpaket för att underlätta för våra kunder. Arbetar man inte med pooler, kan det vara svårt att veta vilka produkter man faktiskt behöver till sin pool eller till dess tillbehör. Som exempelvis, köper man en poollampa behöver man även en transformator.

Poolpaketen är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

010 – 206 70 60

Telefontider:

Mån-Fre: 08:00 till 16:00
Lördag: Stängt

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga pool på egen hand i Norrköping

  Det är många kunder som väljer att bygga sin pool själv. Då kan det vara bra att veta kostnaden för att bygga poolen. De priser som vi erbjuder för installationen av pooler är väldigt konkurrenskraftiga och ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta byggnationen av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en expert vet man att allt går rätt till, det går snabbare, du kan lägga tid på annat, luta dig tillbaka och njut av poolen istället när den är klar. Vid hembesök i Norrköping med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats, för att offerten ska bli så exakt som möjligt. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor till dem, som man undra över innan bygget. Sedan är det fritt fram att påbörja bygget av er drömpool.

  Bra att tänka på inför ert poolbygge i Norrköping

  Även om man oftast inte behöver varken bygglov eller marklov vid byggnation av pool, i Norrköpings stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid poolbygge. Några saker som är bra att fundera på innan bygget är:

   Tillbehör till er pool i Norrköping

  Hos oss hittar man ett även väldigt brett sortiment med pooltillbehör som man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt att vara i sin pool eller mer praktiska sådana.

  Grundutrustningen för en pool är dels en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar vattnet. Sedan finns det diverse olika tillbehör för att göra poolvattnet renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA för att den inte kan fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Poolvärmepump behövs om man vill värma upp poolvattnet till 30 grader, på så sätt kan man använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts eller löv hamnar i poolen och skyddar även barn samt djur från att trilla i poolen.

  Här följer några exempel av de tillbehör vi tillhandahåller i vårt sortiment:

  Placering av poolen

  Att placera poolen rätt är av stor betydelse. Inte bara av praktiska skäl, som vart ens ledningar går, utan även för att det ska vara optimalt för användningen av poolen. Det är även ett permanent beslut då poolens placering inte går att ändra sen när poolen är installerad.

  Det är en god idé att placera poolen på en bra samlingsplats. Dock inte för nära en utgång från huset, man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att kunna se sin pool är för många en njutning. De flesta människor mår bra av att vara nära vatten och att se när det blå vattnet glittrar i poolen på sommaren är något man inte tröttnar på. Man vill även kunna ha bra uppsyn om ens barn är i poolen.

  Pooltak

  En annan sak som är bra att fundera över är att ha några meter fria bakom sin pool, ifall man vill ha pooltak. Det många inte tänker på är att pooltaket behöver en plats när den inte täcker ens pool. Detta brukar kallas för pooltakets “parkeringsplats”.

  Man behöver även åtminstone 1 meter extra utöver “parkeringsplatsen” för att kunna gå runt sin pool. Även fast man inte tänkt köpa pooltak, kan det vara bra att ha det i tankarna ifall man vid ett senare tillfälle vill köpa tak till poolen.

  Säkerhet brukar vara en vanlig orsak till att man väljer att köpa ett pooltak, men det finns även andra orsaker till att skaffa ett pooltak. Pooltak skyddar vattnet i pooler från föroreningar såsom sand, sten, smuts, löv och inte minst regnvattnet som förändrar poolens pH värde.

  Ett pooltak är även ett bra ekonomiskt alternativ. När man täcker poolen kan man nyttja poolen under en längre period samt förlänger badsäsongen. Då kan man räkna med att kunna bada i poolen från april till oktober i 28-30 graders vatten, då pooltak har en hög isoleringsförmåga.

  Hur stor pool i Norrköping ska man välja?

  Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m rekommenderad. Medan stora tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa två poolstorlekar är idag standard och alla pooltak tillverkas för dessa poolstorlekarna.

  Att välja en pool som även passar alla behov samt hela familjen är inte alltid lätt. Men att bygga en oas i sin trädgård där man kan fly undan Norrköpings varma innerstad är guld värt. Ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller kanske gäster. Något man kan njuta av i många år framöver som även kan höja priset på ens hus i Norrköping.

   Kontakta vår poolexpert – Få gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom svenska poolbranschen i flera decennier och har följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Detta gör att vi vet fördelar samt nackdelar mellan olika pooltyper och poolkonstruktioner. Pooltime delar gärna med sig av erfarenheterna till våra kunder.

  På vår hemsida hittar du mängder av inspiration och du kan kika på vårt breda sortiment av pooler samt tillbehör. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på köp av pool av oss i Norrköping. Kontakta våra poolexperter!

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod