Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör

Pooltime
 BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "# 35b1ca"] Premium pool och pooltak från en pålitlig leverantör
[icon url = "mailto: info@pooltime.se" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-envelope"] info@pooltime.se
 [icon url = "tel:0102067060" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-phone"] 010 - 206 70 60[icon url = "https://www.pooltime.se/kontakt/" size = "15px" color = "#35b1ca" icon = "fa fa-globe"] Kontakta oss
Pooltime.se

Bygga pool i Uppsala

Ett skönt dopp i sin egna pool i Uppsala, det kan bli din verklighet med oss på Pooltime som din poolåterförsäljare. Funderar ni på att bygga pool? Vare sig ni vill bygga den själva eller anlita totalentreprenad kan vi hjälpa er hela vägen till färdig pool. Vi har varit i poolbranschen i många år och levererar pool till hela Uppsala med omnejd.

En pool på tomten kan verkligen förhöja både livskvalitén, trädgården och värdet på huset. En oas i trädgården där man kan ta ett svalkande dopp en riktigt varm sommardag eller en plats för ens barn att leka i det härliga vattnet.

Låt oss på Pooltime få göra denna investering till det bästa för dig! Med vår långa erfarenhet inom poolbranschen i Sverige, med våra pooler av väldigt hög kvalitet och våra otroligt kompetenta medarbetare, kan vi göra installationen av er drömpool till det bästa!

 

Vi är experter på pool i Uppsala

Att bygga en pool på sin tomt är för många en stort åtagande och investering. Då vill man anlita dom bästa. Anlitar du oss på Pooltime är du i trygga händer av experter, för er byggnationen av pool i Uppsala. Ta med dig din idé till oss och låt oss hjälpa dig skräddarsy ditt poolpaket på det bästa sätt enligt dina önskemål. Vi hjälper dig med din pool i Uppsala med omnejd.

Processen är relativt enkel för att bygga en pool. Vi skickar en offert på ett komplett poolpaket med pooltak samt värmepump och även en ungefärlig kostnad för poolentreprenaden. Genom offerten får man fram ett pris på vad det kostar att bygga poolen genom totalentreprenad, där vår poolbyggare genomför ett nyckelfärdigt arbete.

Våra erfarna och duktiga entreprenörer har många års erfarenhet av att bygga samt installera pool i Uppsala. Hos oss på Pooltime har vi ett brett sortiment av pooler att välja mellan, för att man ska hitta det bästa för just sin tomt och preferenser. Välkommen att kontakta oss för mer information om pooler eller kostnadsfri rådgivning i Uppsala.

Vilka pooler finns det hos Pooltime?

Idag finns det många olika sätt att bygga pool på och många olika material att välja mellan. Det finns många pooltyper på marknaden och dessa kan man dela in i två kategorier. Pooler som levereras i delar och de som levereras som en hel balja. Med pool som levereras i helhet, det vill säga “hel balja”, går installationen betydligt mycket snabbare och man behöver inte ha PVC linerduk i poolen.

Thermoplast Pool / PP Pool, miljövänlig “helbalja” komplett poolpaket

swimmingpool_main

Thermoplast-pool eller Polypropylen-pool (PP Pool) / Plastpool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolens material består av ett miljövänligt material som heter Polypropylen och tillhör gruppen thermoplast. Dessa har en enormt bra isoleringsförmåga.

Thermoplast-pooler levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpooler. Eftersom polypropylen är ett homogent material kan det inte bildas osmos/ böldpest. Vilket det kan göra i billiga glasfiberpooler som innehåller polyester. Materialet är väldigt stryktåligt, vilket innebär att även hundar kan bada i poolen! För att läsa mer om våra PP Pooler vänligen se vår poolkatalog.

Läs mer om våra poolpaket av PP Pool eller konfigurera PP Pool online i vår webbutik.

Glasfiberpool

Denna pool levereras som en “hel balja”. Denna typen av pool har det under de senaste åren varit en väldigt stor efterfrågan på marknaden. Vi på Pooltime väljer noggrant våra leverantörer, för att livslängden på er pool ska bli så lång som möjligt. Glasfiber är ett väldigt känsligt material och det gör det extra viktigt att välja rätt leverantör.

Anledningen till detta är att billiga glasfiberpooler (av låg kvalitet) som innehåller polyester kan få något som kallas för böldpest eller osmos. Då polyestern sakta släpper igenom vatten som fryser på vintern. Det gör att er swimmingpool kan spricka eller mögla på sommaren, samt att det bildas bubblor i ytskiktet.

Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler.

Kompositpooler består av ett nät av kevlar och kolfiber, det gör poolväggarna flexibla men samtidigt otroligt stryktåliga. Kompositpooler innehåller endast vinylester och ingen polyester, därför erbjuds det livstids garanti på dessa.

Thermopool / Isopool
komplett poolpaket

Thermopool poolpaket

Thermopoolen består av polystyren-block som man sedan fyller med betong, detta blir poolens stomme. Vi erbjuder Thermopool från Chemoform och från Jackon. Poolväggen bekläs därefter med en liner som finns i olika färger. Isopool är ett perfekt alternativ till de som har svårt att få ner en färdig pool i marken.

Oavsett vilken poolmodell du bestämmer dig för, är du välkommen att rådfråga våra säljare inför köpet av din pool. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool för er!

Läs mer om våra thermopooler eller konfigurera thermopoolen direkt i vår webbutik.

Ovanmarkspool / barnpool

Ovanmarkspooler eller även kallade barnpooler finns i många storlekar. Vad som är gemensamt för dessa pooler är att de står ovan mark, samt är en självbärande konstruktion av plåtstomme och liner.

Ovanmarkspool / barnpooler är oftast instegsmodeller, där man först köper en ovanmarkspool som familjepool för att testa. Många som har provat på hur det är att ha en pool ovanmark, satsar ofta sedan på en nedgrävd pool som permanent markpool. 

Våra modeller av pooler ovan mark hittar ni här i webbutiken.

 

Kompletta poolpaket- för att underlätta för er

Vi har även tagit fram kompletta poolpaket för att underlätta för våra kunder. Arbetar man inte med pooler, kan det vara svårt att veta vilka produkter man faktiskt behöver till sin pool eller till dess tillbehör. Som exempelvis, köper man en poollampa behöver man även en transformator.

Poolpaketen är indelade i grundpaket, komfortpaket, värmepaket, osv. Se våra poolpaket

Skriv till oss

Postadress

Pooltime.se – Toth Invest Solutions AB
BOX 30099
200 61 Limhamn

E-mail

info@pooltime.se

Org. nr.

556829-4796
VAT: SE556829479601

Bankgiro

BG: 721 – 4695

Ring oss

Telefon

070 – 78 22 261

Telefontider:

Mån-Fre: 10:00 till 18:00
Lördag: 11:00 till 14:00
Söndag: Stängt

Eller fyll i nedanstående formulär för att enkelt kontakta oss och få en offert:

  Bygga pool på egen hand i Uppsala

  Det är många kunder som väljer att bygga sin pool själv. Då kan det vara bra att veta kostnaden för att bygga en pool. De priser som vi erbjuder för installationen av swimmingpool är väldigt konkurrenskraftiga och ofta kan det vara bättre att låta en fackman sköta byggnationen av poolen, istället för att göra det själv.

  Väljer man en expert för bygget vet man att allt går rätt till, det går fortare, du kan lägga tid på annat istället, luta dig tillbaka och njut av er pool när den är klar.

  Vid hembesök i Uppsala med omnejd är även grävaren och poolinstallatören/poolbyggaren med på plats, för att er offert ska bli så exakt som möjligt. Det är ett perfekt tillfälle att ställa frågor till dem som man kan ha inför bygget. Sedan är det fritt fram att påbörja bygget av sin drömpool.

   

  Fundera på detta- inför poolbygge i Uppsala

  Även om man oftast inte behöver bygglov eller marklov vid byggnation av pool i Uppsala stad med omnejd, krävs det ändå ett visst sunt förnuft vid byggnation av pool. Några saker som är bra att fundera på innan man börjar bygget är:

  • Första steget kan vara att fundera ut poolens placering på tomten och vilken storlek samt form som passar bäst för era behov.
  • Sen behöver man bestämma om den ska vara delvis respektive helt nedgrävd eller ovan mark.
  • Kontrollera eventuella ledningar och rördragningar på ledningskollen.se. Det är kundens ansvar att kontrollera var ledningarna ligger. För att man ska veta vart man kan gräva och placera poolen.
  • Prata med andra grannar i området som har byggt pool. Det är bra att känna till markförhållandena och grundvattens nivån.
  • Fundera på om man har tiden och orken att bygga poolen själv? Eller om man vill ta in delad- eller totalentreprenad.
  • Bra att tänka på är även, när på året det är bäst för er att bygga er pool.
  • Läs om de olika poolkonstruktionerna som finns. Vad finns det för för- och nackdelar.
  • Begär en kostnadsfri offert från oss på Pooltime och prata med vår poolexpert
  • Boka ett hembesök för din pool i Uppsala.
   

  Tillbehör för er pool i Uppsala

  Hos oss hittar man ett även ett väldigt brett sortiment med pooltillbehör som man kan behöva till sin pool. Välj mellan pooltillbehör som gör det mer behagligt att vara i sin pool eller mer praktiska tillbehör.

  Grundutrustningen för en pool är dels en cirkulationspump som cirkulerar runt vattnet och ett sandfilter som renar vattnet. Sedan finns det olika tillbehör för att göra poolvattnet renare. En UV-lampa förändrar bakteriers DNA för att det inte ska fortplanta sig, vilket gör att det krävs 70-80% mindre klor i vattnet.

  Poolvärmepump behövs om man vill värma upp poolvattnet till 30 grader, vilket gör att man kan använda poolen från mars till oktober. Pooltak är ett populärt pooltillbehör som isolerar poolen, förhindrar att smuts samt löv hamnar i poolen och skyddar även barn samt djur från att trilla ner i poolen.

   

  Exempel på de tillbehör vi tillhandahåller i vårt sortiment:

  • Pooluppvärmning
  • Poolskydd
  • Poolrobot & poolvård
  • Vattenrening
  • Poolbelysning
  • Jet swim
  • Skimmer & inlopp
  • Poolpump & elskåp
   

  Placeringen av er pool

  Att placera poolen rätt är av stor betydelse. Inte bara av praktiska skäl, som vart ens ledningar går, utan även för att det ska vara optimalt för användningen av er pool. Det är även ett permanent beslut, då poolens placering inte går att ändra sen när poolen är installerad.

  Det är en bra idé att placera poolen på en bra samlingsplats. Dock inte för nära en utgång från huset, man vill inte vara nära på att trilla ner i poolen varje gång man går ut. Men samtidigt inte för långt bort från huset, att kunna se sin pool är för många en njutning. De flesta människor mår bra av att vara nära vatten och att se när det blå vattnet glittrar i poolen på sommaren är något man inte tröttnar på. Man vill även kunna ha bra uppsyn om ens barn är i poolen.

   

  Avståndet till pumprummet

  Grundregeln är att pumprummet ska sitta så nära poolen som möjligt, men helst inte längre bort än 10 m från poolens kant. Poolvärmepumpen ska sitta så nära inloppen som möjligt för att undvika värmeförluster på vägen till poolen.

  Har man inte möjlighet att ha cirkulationspumpen och filter i ett förråd/garage ovan mark, säljer vi färdiga pumprum att sänka ner bakom poolen. Nackdelen med dessa pumprum är att vinterstängning blir mer omständig, samt att om det blir läckage kan hela pumprummet fyllas med vatten och förstöra all elektronik.

   

  Hur stor pool i Uppsala ska man välja?

  Grundregeln säger att har man en mindre tomt på <400 m2, är en poolstorlek på 3 x 6 m rekommenderad. Medan stora tomter på >400 m2 kan ha poolstorlekar på 4 x 8 m eller större. Dessa poolstorlekar är idag standard och alla pooltak tillverkas efter dessa poolstorlekarna.

  Att bestämma sig för en pool som passar alla behov samt hela familjen är inte alltid lätt. Men att skapa en oas i sin trädgård där man kan slappna av och ta ett härligt bad är guld värt. Ett härligt bad som uppskattas av såväl vuxna som barn eller kanske gäster. Något man kommer att njuta av i många år framöver, som även kan höja priset på ens hus i Uppsala.

   

  Kontakta vår poolexpert för gratis rådgivning

  Vi som arbetar på Pooltime har varit inom svenska poolbranschen i flera decennier och har följt utvecklingen på den svenska poolmarknaden. Därför har vi stor vetskap om fördelarna och nackdelarna mellan de olika pooltyperna och poolkonstruktionerna. Denna erfarenhet och råd  delar vi gärna med oss till våra kunder, om man vill köpa pool hos oss på Pooltime.

  På vår hemsida hittar du mängder av inspiration och du kan titta på vårt breda sortiment av pooler samt tillbehör. Vi har gratis hembesök och gratis rådgivning när du funderar på att köpa pool av oss i Uppsala. Kontakta våra poolexperter!

   

  0
   0
   Din varukorg
   Din varukorg är tomTillbaka till butiken
    Beräkna frakt
    Verkställ rabattkod