BEGÄR OFFERT   BOKA HEMBESÖK  TELEFON  EMAIL
Pålitlig leverantör av kavlitétspool och pooltak

Ska ni bygga pool hemma

Har du någon gång drömt om en egen pool som är anpassad efter just dina behov och din trädgård? Ta fram din ide och skräddarsy ditt poolpaket  pool på det sätt du vill ha den. Vi på Pooltime i Malmö kan hjälper dig genom hela processen. Våra kompetenta medarbetare omvandlar din dröm till en färdig Thermoplast-pool.

Thermoplast-Pool är den senaste teknologin inom poolbranschen. Poolen tillverkas av termoplasten Polypropylen (PP). Förutom att poolen är tillverkad av i ett material som isolerar utmärkt har den dessutom egenskaper som linerpooler eller glasfiberpooler saknar.

Det finns många pooltyper på marknaden och dessa kan indelas i två kategorier. Pooler som levereras i delar och som en hel balja. Med pool som levereras i helhet som “hel balja” blir installationen mycket snabbare och man undviker även PVC linerduk i sin pool.

Pooltime - Pools

Glasfiberpool

Detta är en pool som levereras som en “hel balja” och har efterfrågats på poolmarknaden senaste tiden. Vi på Pooltime väljer alltid noggrant leverantörer då just glasfiberpooler är av känsligt material för att livslängden ska bli så lång som möjligt. Billiga glasfiberpooler som innehåller polyester kan få så kallad böldpest eller osmos eftersom polyestern sakta släpper genom vatten som antingen börjar frysa på vintern och då gör så att poolen spricker eller möglar på sommaren och då bildas det bubblor i ytskiktet. Vår leverantör erbjuder världens mest unika pool från den patenterade Composite Armour teknologin. Dessa glasfiberpooler kallas även för kompositpooler. Kompositpoolen innehåller ett nät av kevlar och kolfiber därmed blir pool väggarna flexibla men samtidigt väldigt stryktåligt. Kompositpoolen innehåller endast vinylester och ingen polyester, därmed lämnar man livstids garanti på dessa.

Thermoplast Pool

Thermoplast Poolen eller polypropylen poolen är det senaste teknologin inom pool branschen. Poolens material består av det miljövänliga materialet Polypropylen som tillhör termoplast gruppen för dess enorma isoleringsförmåga. Thermoplast poolen tillverkas i Malmö i vår egen fabrik därför kan vi erbjuda måttbeställda pooler. Thermoplast Poolen levereras som en “hel balja” precis som glasfiberpoolen. Eftersom polypropylen materialet är ett homogent material kan det INTE bildas osmos / böldpest som i de billiga glasfiberpooler innehållande polyester. Materialet är stryktåligt och därför kan även hundar kan bada i poolen!

Thermopool / isopool

Thermopoolen består av polystyren-block som sedan fylls med betong och detta blir poolens stomme. Pool väggen bekläs därefter med liner av olika färger. Isopool är alternativet till dem som har svårt att få en färdig pool i marken.

Oavsett vilken poolmodell man har bestämt sig för, så rådfråga gärna våra säljare inför pool köpet. Markpool eller Ovanmarkspool, Glasfiberpool, Thermoplast Pool, Thermopool eller Linerpool – Vi hjälper er att välja rätt drömpool!