Automatisering klor/salt

KAN MAN FÅ POOLEN ATT BLI UNDERHÅLLSFRI?
Med en automatiskt doseringssystem från Brilix kan man slappna av och undvika onödigt arbete med att underhålla sin pool. Vi erbjuder flera modeller efter behov. De enklare modellerna mäter pH och REDOX (Reduktion/Oxidation) och doserar flytande klor och flytande pH minus, medan de mest avancerade kan styra cirkulationspumpen, värmaren och har inbyggd antifreeze-läge som förhindrar att poolen kan frysa vintertid.

Visar alla 10 resultat

Genom att ladda ner en app i mobilen kan man styra övervaka systemet genom sin mobiltelefon.

Vi har det absolut senaste automatiskt doseringssystemet på marknaden som konkurrenterna kan bara drömma om! Kompakt doserings- och styrsystem för automatisk poolvattenbehandling med integrerade sondhållare, doseringspumpar och flödeskontroll eller en klorfri- teknik för kristallklart och friskt vatten med intelligent systemkontrollfunktioner?

App för poolövervakning som möjliggör att övervaka all pooldata när du är online. Du kan ställa in aviseringar om värdena överskrider inställningsgränsen.

ALLTID RÄTT VÄRDEN

Största problemet poolägare gör är att överdosera poolens klorvärden med s k multitabs (multi-puckar). Dessa multitabs innehåller oftast klor, stabilisator, flock och algmedel. Problemet är att dessa ämnen verkar med varandra och pH-värdet förändras. Har man för högt pH värde så verkar inte klor lika effektivt. Dessutom löses dessa puckar ej fördelad med tiden då dessa omkrets minskar.

Genom att mäta REDOX-värde får man en mycket mer kontrollerad klorhalt i poolvattnet och mindre ögon eller hudirritation.

EXTERN DISPLAY

Med en extern display kan man alltid se temperaturen i poolen innan man tar sin morgon eller kvällsdopp.